Jovijn+Hersbach

Ons team

 
Sake-Jovijn-Hersbach-20190621-39975-10x10x300.jpg

Sake heeft zijn theoretische opleiding tot Accountant-Administratieconsulent afgerond. Daarnaast heeft Sake veel werkervaring opgedaan binnen accountantskantoren en heeft hij hier met veel passie een flinke klantenportefeuille bediend.

Omdat de drang om zelf te gaan ondernemen te groot werd, is hij per 1 februari 2016 trotse eigenaar van Jovijn geworden.

Sake gaat voor klanten door het vuur. Omdat hij zo recht door zee en betrokken is, is hij dé relatiebeheerder die ondernemers verder kan helpen.

Bonnie Price

Martijn is Register Belastingadviseur en is al vanaf zijn 19e werkzaam in “het vak”. Deze oude rot is echter jong van geest. In zijn ruim 19 jarige periode als zelfstandig adviseur heeft hij bewezen een gedegen sparringpartner te zijn voor een grote diversiteit aan klanten. Zo mag hij al een hele tijd een schare Albert-Heijn Franchisers tot zijn portefeuille rekenen maar ook diverse medisch specialisten en daarnaast een keur aan andere MKB’ers hebben de weg naar hem weten te vinden.

Van Retailers naar Interim Professionals en van Tekstschrijvers tot Dakdekkersbedrijven, hij gaat geen bedrijf uit de weg. Fiscaal scherp en enorm begaan met zijn klanten werkt hij zich een slag in de rondte om hen door woelige baren heen te loodsen.

Laten we maar zeggen zoals het is: Hij legt gewicht(!) in de schaal bij Jovijn+Hersbach.

José-Jovijn-Hersbach-20190611-38435-10x10x300.jpg

José is per medio 2016 in dienst en is dé administratieve topper binnen Jovijn+Hersbach. Ook José heeft vele jaren ervaring binnen de accountancy.

Doordat ze ontzettend nauwkeurig en efficiënt werkt, kan Jovijn+Hersbach nu al niet meer zonder haar. Daarnaast is ze erg flexibel waardoor ze in de drukkere maanden meer ondersteuning kan bieden of bij klanten een administratieve medewerker tijdens een vakantie, ziekte of zwangerschapsverlof kan vervangen.

Jeremy Rogers

Simone is, samen met Martijn, kantoor Hersbach Advies begonnen. Ze is razendsnel in het verwerken van administraties en doet dat met oog voor detail.

Haar talenten zijn zo divers, dat het haast niet te beschrijven is. Zo is er weinig op kantoor waar zij niet voor kan worden ingezet. Denk daarbij ook gerust aan het in elkaar schroeven van een kastje. Heerlijk om dit multitalent op te kunnen roepen als we haar nodig hebben!

Willem-Jovijn-Hersbach-20190611-38419-10x10x300.jpg

Wil je succesvol ondernemen en altijd inzicht hebben in het reilen en zeilen van je onderneming? Dan ben je bij Willem op het perfecte adres! Willem is één van onze relatiebeheerders en gaat, zoals we met alle klanten doen, elk kwartaal of zelfs elke maand met zijn klanten aan tafel.

Tijdens deze meetings neemt hij de cijfers door, stelt mee prognoses op en biedt ondersteuning in alle andere financiële zaken. Willem heeft flink geoefend en staat eerste op de flipperranglijst. Denk jij het beter te kunnen? Daag hem dan snel uit!

Anneke-Jovijn-Hersbach-20190611-38540-10x10x300.jpg

Anneke is onze spil op de loonadministratie. Ten tijde van de fusie tussen Jovijn+Hersbach was ze al 13,5 jaar in dienst bij Hersbach Advies. Daarvoor werkte ze in gelijke functie bij bedrijven als Philips NV en ASML.

Deze vrouw heeft salarisadministratie door haar aderen lopen! Rechtvaardig en doortastend zorgt ze ervoor dat onze klanten gedegen worden bediend en voorzien van de juiste salarisstroken voor hun personeelsleden. In haar vrije tijd wandelt ze graag, maar waarschijnlijk is ze altijd in gedachte met een salarisdossier.

Mary Bastien

Vanaf begin 2019 heeft Jovijn+Hersbach het team versterkt met de komst van Marlou! Ze heeft een universitaire fiscale studie achter de rug en al heel wat jaartjes ervaring als relatiemanager op verschillende accountantskantoren.

Ze is kundig, communicatief top, toekomstgericht en recht door zee waardoor ze iedereen scherp houdt. Uiteraard zorgt ze met deze mix voor ontzettend tevreden klanten en kan deze dan ook als de beste bedienen.

Sandra-Jovijn-Hersbach-20190611-38523-10x10x300.jpg

Sandra werkte al 2,5 jaar voor Hersbach Advies voordat ze mee ging naar Jovijn+Hersbach en ze is de stille kracht van kantoor.  Soms moeten we haar echt uit een diepe concentratie halen met de vraag of ze koffie lust.

Sandra levert “schitterend” werk, al was het maar omdat ze vóór haar komst bij ons ruim 20 jaar de administratie van een juweliersketen heeft verzorgd. Ze verwerkt administraties, doet btw aangiften en maakt periodecijfers. Deze ruwe diamant gaat nog veel betekenen voor ons gepolijst kantoor!

 
persoon-Jovijn+Hersbach.png

Ilona is de jongste telg van kantoor. Ondanks haar jeugdige leeftijd heeft ze al veel ervaring opgedaan als administrateur.

Haar opleiding genoot ze bij Instituut Broers. Tijdens en na deze opleiding werkte ze bij diverse accountantskantoren. Op handige wijze maakt ze gebruik van de modernste technieken om administraties snel en vakkundig te kunnen verwerken.

Inmiddels is ze ook bezig om het uiterst geavanceerde salarispakket “Nmbrs” eigen te maken. Zij gaat onze Nmbrs-specialist worden.

Ze is fan van Snollebollekes en is al eens mét feestmuts gesignaleerd op kantoor. Ééééén door, Ilona!

persoon-Jovijn+Hersbach.png

Suzanne was ruim 11 jaar bij Hersbach Advies in dienst, toen ze begin 2019 elders emplooi had gevonden. Krap een half jaar later kwam ze gelukkig ons team toch weer versterken.

Zij heeft een goed analytisch vermogen en kan lastige vraagstukken omzetten in werkbare oplossingen. Administraties zijn bij haar in goede hand maar ook op het gebied van salarisadministratie weet ze haar mannetje te staan.

Deze sportieve vrouw zal wel een geduchte concurrent voor Willem worden, want haar sporthart (wielrennen, lopen, schaatsen) en sportmind drijven haar tot topprestaties en de flippercompetitie zal ze zeker aangaan.  Maar eerst die btw aangifte de deur uit!