Jovijn+Hersbach
belastingaangiften.jpg

Belastingaangiften

 
 

 Als ondernemer heb je natuurlijk fiscale verplichtingen waaraan je moet voldoen, maar je wilt ook niet te veel belasting betalen. Jovijn+Hersbach helpt jou graag bij het verzorgen en optimaliseren van de belastingaangiften van jouw onderneming.

In verband met de vele bestaande regels en voortdurende wijzigingen in de wetgeving wil je de belastingaangiften graag aan een deskundig persoon uitbesteed, hierbij willen wij jou graag van dienst zijn.


Omzetbelasting

Als ondernemer kun je niet om de aangifte omzetbelasting heen, Jovijn verzorgt deze aangifte graag voor jouw onderneming. De omzetbelasting wordt ingediend aan de hand van de financiële administratie die door jouzelf of door ons kantoor is bijgewerkt. Afhankelijk van de onderneming dienen we maandelijks, per kwartaal of jaarlijks deze aangifte in.

Vennootschapsbelasting

Naast het samenstellen van de jaarrekening van de besloten vennootschap, verzorgt Jovijn de aangifte vennootschapsbelasting. Tevens zorgen wij gedurende het boekjaar voor het aanvragen en/of wijzigen van de voorlopige aanslag vennootschapsbelasting.

Inkomstenbelasting

Of je nu ondernemer of DGA bent, jaarlijks wordt van je verwacht de aangifte inkomstenbelasting in te dienen. Jovijn verzorgt deze aangifte voor jouzelf en je eventuele partner. Aangezien wij gebruik kunnen maken van de uitstelregeling bij de Belastingdienst, hoeft de aangifte inkomstenbelasting niet voor 1 mei ingediend te worden, maar heb je hier langer de tijd voor.

Loonbelasting

Wanneer je de salarisadministratie van jouzelf als DGA of medewerkers van je onderneming door Jovijn laat verzorgen, dienen wij tevens de aangiften loonheffingen in.